Empresa adherida a:

Opinions del nostres clients

" Venim recomanats pel Senyor Emilio, que us coneix des de fa temps i ens ha agradat com heu portat tota l'obra. Heu fet un treball ràpid i net. "

 

Treballem amb les millors marques

Les marques, logos i imatges són propietat dels seus fabricants.

REHABILITACIONS I REFORMES INTEGRALS A BARCELONA

LOPICRAC és una empresa que es dedica a el sector de les rehabilitacions i reformes integrals d'habitatges i comunitats de propietaris, formada per professionals de sector des de fa mes de 30 anys a Barcelona.

La nostra filosofia és oferir un tracte personalitzat a cadascun dels nostres clients. Si vol reformar el seu habitatge, local, oficina o comunitat de propietaris, nosaltres realitzem el seu projecte de principi a fi "claus en mà".

Els serveis que oferim són: Reformes de banys, cuines o integrals, reformes d'oficines, locals i comunitats de propietaris (façanes, terrats, patis) amb instal·lacions d'aigua, gas i electricitat, instal·lacions aire condicionat i calefacció, instal·lacions calderes, escalfadors i termos elèctrics, subministrament i col·locació d'electrodomèstics i aixetes i serveis de fusteria, instal·lació de parquet, col·locació de pladur i pintura coordinant tots els industrials.

Rehabilitacions Lopicrac és una empresa adherida a la Federació Catalana d'Associacions Empresarials (FERCA) i a l'Gremi de cuines, banys i reformes de Catalunya.

La nostra oficina està situada al carrer Nàpols 318, baixos de Barcelona, ​​on a més tenim a la seva disposició una gamma d'exposicion de cuina i bany.

Truqueu-nos! Estarem encantats en atendre.