Empresa adherida a:

Opinions del nostres clients

" Vaig venir recomanada per Lidia. Estem molt satisfets de com ha quedat la reforma del bany. L'únic inconvenient va ser la mampara que va trigar una mica, però l'espera ha valgut la pena ja que estem molt contents amb el resultat. Ara volem que ens pinteu el pis "

 

Treballem amb les millors marques

Les marques, logos i imatges són propietat dels seus fabricants.

REHABILITACIONS I REFORMES INTEGRALS A BARCELONA

LOPICRAC és una empresa que es dedica a el sector de les rehabilitacions i reformes integrals d'habitatges i comunitats de propietaris, formada per professionals de sector des de fa mes de 30 anys a Barcelona.

La nostra filosofia és oferir un tracte personalitzat a cadascun dels nostres clients. Si vol reformar el seu habitatge, local, oficina o comunitat de propietaris, nosaltres realitzem el seu projecte de principi a fi "claus en mà".

Els serveis que oferim són: Reformes de banys, cuines o integrals, reformes d'oficines, locals i comunitats de propietaris (façanes, terrats, patis) amb instal·lacions d'aigua, gas i electricitat, instal·lacions aire condicionat i calefacció, instal·lacions calderes, escalfadors i termos elèctrics, subministrament i col·locació d'electrodomèstics i aixetes i serveis de fusteria, instal·lació de parquet, col·locació de pladur i pintura coordinant tots els industrials.

Rehabilitacions Lopicrac és una empresa adherida a la Federació Catalana d'Associacions Empresarials (FERCA) i a l'Gremi de cuines, banys i reformes de Catalunya.

La nostra oficina està situada al carrer Nàpols 318, baixos de Barcelona, ​​on a més tenim a la seva disposició una gamma d'exposicion de cuina i bany.

Truqueu-nos! Estarem encantats en atendre.