reforma-cocina

PISOS

Si està pensant a reformar completament el seu habitatge, Rehabilitacions Lopicrac pot ajudar-lo. El treball ben fet, juntament amb la serietat i la dedicació han fet que ens guanyem la confiança dels nostres clients.

Oferim un servei coordinat, ràpid i eficaç.

Posem a la seva disposició el nostre equip tècnic per a realitzar el tipus de reforma que s’adapti a l’estil i al pressupost requerit.

Cuidem cada detall, tenint en compte les seves necessitats i adaptant el projecte de forma personalitzada.

La nostra metodologia consta de diverses fases:

Inicialment realitzem una visita a l’habitatge o local per a poder realitzar un pressupost acurat i precís.

Una vegada realitzada la presa de dades i fotografies, el nostre equip professional iniciarà l’estudi de la reforma.

Finalment se li lliurarà al client el pressupost detallat de totes les partides que composen l’obra perquè no hi hagi cap dubte dels treballs a realitzar. Adjuntant les fitxes tècniques dels complements, en el cas de reforma de banys, i equipaments en la reforma de cuines.

CUINES

Ens dediquem a les reformes de cuines a Barcelona donant solucions adaptades a les necessitats de cada client, on ens ocupem dels dissenys inicials, de realitzar la tramitació dels permisos necessaris i del disseny en 3D de la reforma de la cuina.

Posem a la seva disposició el nostre equip tècnic per fer el tipus de reforma cuina que s’adapti a l’estil i al pressupost requerit.

La feina ben feta, juntament amb la serietat i la dedicació han fet que ens guanyem la confiança dels nostres clients .

Li realitzem plànols i simulacions 3D perquè vegi com quedarà la seva reforma.

Realitzem reformes de cuines entre 9 i 11 dies aproximadament, depenent de les característiques de cada cuina .

Per a la reforma de cuines treballem amb mobles d’una gamma molt àmplia, des de cuines senzilles fins cuines d’alta gamma.

Per a la gamma d’electrodomèstics ens adaptem al seu pressupost, treballant amb fabricants com Cata, Teka , Balay , Bosch , Siemens …

Disposem d’una gamma àmplia de marbre, granit i silestone.

Inicialment realitzem una visita a l’habitatge per a poder realitzar un pressupost acurat i detallat per a la reforma de cuines.

Un cop realitzada la presa de dades i fotografies, el nostre equip professional iniciarà l’estudi de la reforma, cuidant al detall les necessitats i característiques dels materials.

Finalment es lliurarà al client el pressupost detallat de totes les partides d’obra perquè no hi hagi cap dubte sobre els treballs a realitzar, adjuntant les fitxes tècniques dels equipaments a la reforma de cuines.

Els nostres experts estan contínuament renovant-se en quant a informació de tendències en materials i accessoris per a cuines que faran d’aquest espai un lloc càlid i agradable .

Si desitja veure els materials amb els que treballem acosteu-vos a la nostra botiga del carrer Nàpols 318, allà podrà veure l’exposició de cuines.

BANYS

Ens dediquem a les reformes de banys a Barcelona donant la millor solució en funció de les necessitats de cada client.

Som especialistes en les reformes de banys, si vol canviar la distribució o vol reformar completament, nosaltres li assessorem i estudiem de forma personalitzada el seu bany per crear un espai confortable i agradable .

Posem a la seva disposició el nostre equip tècnic per fer el tipus de reforma de bany que s’adapti a l’estil i al pressupost requerit.

Li realitzem plànols i simulacions 3D perquè vegi com quedarà la seva reforma.

Realitzem reformes de banys entre 6 i 8 dies aproximadament, depenent de les característiques de cada bany.

Per a la reforma de bany treballem amb fabricants com Roca, Grohe, Tres, Royo, Salgar, Torvisco, Fiora, Valenzuela …

Disposem d’una gamma alta en mampares per a banys, especialitzats en mampares a mida tant en acrílic com en vidre.

Inicialment realitzem una visita a l’habitatge per a poder realitzar un pressupost acurat i detallat per a la reforma de banys.

Un cop realitzada la presa de dades i fotografies, el nostre equip professional iniciarà l’estudi de la reforma, cuidant al detall les necessitats i característiques dels materials .

Finalment se li lliurarà al client el pressupost detallat de totes les partides d’obra perquè no hi hagi cap dubte sobre els treballs a realitzar, adjuntant les fitxes tècniques dels complements en la reforma de banys.

Els nostres experts estan contínuament renovant-se en quant a informació de tendències en materials i accessoris per a banys que faran d’aquest espai un lloc càlid i agradable.

Si desitja veure els materials amb els que treballem acosteu-vos a la nostra botiga del carrer Nàpols 318, allà podrà veure l’exposició de banys.

PLATS DE DUTXA

Realitzem substitucions de banyeres per plats de dutxa a Barcelona, donant solucions adaptades a les necessitats de cada client.

Posem a la seva disposició el nostre equip tècnic per realitzar la reforma del plat de dutxa i mampara que s’adapti a l’estil i al pressupost requerit.

La feina ben feta, juntament amb la serietat i la dedicació han fet que ens guanyem la confiança dels nostres clients .

Li realitzem plànols i simulacions 3D perquè vegi com quedarà la seva reforma.

Realitzem reformes del seu plat de dutxa entre 2 i 3 dies aproximadament, depenent de les característiques de cada bany.

Treballem amb diferents fabricants de plats de dutxa. Entre altres marques treballem amb Roca, Torvisco o Fiora.

Disposem d’una gamma àmplia de tipus de mampares fetes a mida acríliques o de vidre (translúcid o serigrafiat), amb perfileria metàl·lica o en acer inoxidable, i amb diferents sistemes d’obertura.

Inicialment realitzem una visita a l’habitatge per a poder fer un pressupost acurat i detallat per a la reforma de plat dutxa a Barcelona.

Un cop realitzada la presa de dades i fotografies, el nostre equip professional iniciarà l’estudi de la reforma, cuidant al detall les necessitats i característiques dels materials.

Finalment se li lliurarà al client el pressupost detallat de totes les partides d’obra perquè no hi hagi cap dubte sobre els treballs a realitzar, adjuntant les fitxes tècniques dels complements en la reforma del seu plat de dutxa.

Els nostres experts estan contínuament renovant-se en quant a informació de tendències en materials i accessoris per a plats de dutxa que faran d’aquest espai un lloc càlid i agradable .

Si desitja veure els materials amb els que treballem acosteu-vos a la nostra botiga del carrer Nàpols 318, allà podrà veure l’exposició de plats de dutxa.