oficinas

Realitzem la reforma de locals comercials íntegrament i reforma d’oficines.

Dissenyem el seu negoci independentment del tipus d’activitat: bars, restaurants, botigues, franquícies, etc.

Ens encarreguem de la tramitació de permisos i llicència d’activitats necessàries per a l’obertura del local o oficina.

Posem a la seva disposició el nostre equip tècnic per fer el tipus de reforma del local o reforma d’oficina perquè s’adapti a l’estil i al pressupost requerit.

La feina ben feta, juntament amb la serietat i la dedicació han fet que ens guanyem la confiança dels nostres clients.

Realitzem plànols i simulacions 3D perquè vegi com quedarà la seva reforma.

Disposem de mobiliari per a la seva oficina o local adaptant els espais a les seves necessitats, creant un espai de treball funcional.

Inicialment realitzem una visita a l’edifici per poder fer un pressupost acurat i detallat per a la reforma d’oficines o locals.

Un cop realitzada la presa de dades i fotografies, el nostre equip professional iniciarà l’estudi de la reforma, cuidant al detall les necessitats i característiques dels materials.

Finalment se li lliurarà al client el pressupost detallat de totes les partides d’obra perquè no hi hagi cap dubte sobre els treballs a realitzar, adjuntant les fitxes tècniques dels complements i equipaments a la reforma d’oficines i locals a Barcelona.

Els nostres experts estan contínuament renovant-se en quant a informació de tendències en materials i accessoris que faran d’aquest espai un lloc càlid i agradable.