comunidades

Realitzem reformes en comunitats de veïns, on rehabilitem els espais compartits d’un immoble per a proporcionar comoditat als usuaris de l’edificació. Espais tant comunitaris, en edificis plurifamiliars, com elements independents.

Posem a la seva disposició al nostre equip tècnic que assessorarà i acompanyarà en tot el procés de la reforma.

Tant si són obres necessàries, donant solucions a les deficiències de l’edifici (façanes, terrats, patis), com si són obres de millora (il·luminació de vestíbul, pintura decorativa, baranes o accessos d’entrada).

Inicialment es realitzarà una visita a l’edifici de la comunitat de veïns per poder realitzar un pressupost acurat i detallat.

Un cop realitzada la presa de dades i fotografies, iniciarem l’estudi de la reforma, cuidant el detall les necessitats i característiques dels materials.

Finalment se li lliurarà el client el pressupost de totes les partides d’obra perquè no hi hagi cap dubte sobre els treballs a realitzar en la reforma de la comunitat.

Els nostres experts estan contínuament renovant-se pel que fa a les noves tendències que faran d’aquest espai un lloc de confort.