pintura

La pintura és un dels elements decoratius principals de l’habitatge.

En Rehabilitacions Lopicrac tenim una manera de treballar la pintura de manera que sigui un treball de qualitat, evitant al màxim les molèsties al domicili en el cas que es trobi habitat.

Previ als treballs de pintura, l’equip protegeix i retira els elements que siguin necessaris per a poder aplicar la pintura d’una manera senzilla, ràpida i neta, d’aquesta manera assegurem que el client quedi satisfet.

En moltes ocasions cal fer una prèvia intervenció com l’extracció del paper fixat a la paret o fins i tot l’eliminació del gotelé, sent aquest un treball realitzat de manera minuciosa per la seva complexitat.

Donem el màxim d’idees al client, assessorant i adequant els colors a l’espai, amb l’objectiu de crear l’ambient que desitja.

Plantegem amb el client els colors i textures més adequades en funció dels gustos d’aquest, donant especial atenció a la il·luminació i a la decoració existent.

Li posarem al dia de les últimes tendències en pintura i decoració.

En Rehabilitacions Lopicrac no només es realitzen treballs de pintura en els interiors dels pisos, també oferim els serveis de pintura en façanes, pintura d’elements de fusteria, ja siguin mobles, portes, arrambadors, o elements existents com escales o baranes.