parquet

Un dels elements de gran importància a l’hora de realitzar una reforma integral o parcial d’un pis, casa o habitatge és la instal·lació de paviments, ja que és una de les parts més importants en la decoració final de l’espai i alhora un dels que creen un volum inicial de treball.

Disposem d’una àmplia varietat de dissenys i qualitats de parquets laminats, així com una àmplia gamma d’accessoris imprescindibles per a la correcta instal·lació del parquet (sòcols, juntes de dilatació, juntes de transició, aïllants, coles i adhesius, etc.).

Els nostres parquets laminats són d’alta qualitat. Disposem de tot tipus d’acabats tradicionals, rústics i moderns, per adaptar-nos a tot tipus d’ambients i espais.

Aconsellem als nostres clients que triïn aquell parquet que més s’adapti a les seves necessitats, depenent de l’ús (resistència AC3 – AC4 – AC5). Podem oferir parquets per a habitatges, locals comercials, restaurants, hotels, etc.

  • AC3, ús domèstic general.
  • AC4, ús domèstic intens i comercial general.
  • AC5, ús comercial Intens.

Estem especialitzats en tot tipus de sòls laminats i en el muntatge de paviments interiors i exteriors. El parquet laminat és un producte sintètic d’alta resistència al desgast i l’abrasió. Hi ha multitud d’acabats i textures al mercat.

Entre els diferents parquets laminats existents podem trobar diferents formats de lama. Les lames amples evoquen a ambients tradicionals i rústics. Hi ha una extensa col·lecció de parquets amb dos lames i de tres lames, amb els quals és possible obtenir decoracions més modernes i originals.

Podeu veure exposades les mostres a la botiga de carrer Nàpols 318 de Barcelona.